Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΟΛΑ ΚΑΛΑ- ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ

Μετά το πρωινό άδειασμα του Πλεξίδα στον Αναστασιάδη αργά το απόγευμα η διοίκηση τα μάζεψε κάπως βγάζοντας ανακοίνωση στήριξης του προπονητή. Ωστόσο θα πρέπει ο Αναστασιάδης να εξηγήσει ποιοι είναι οι αυλοκόλακες που περιτριγυρίζουν τον Πλεξίδα όπως δήλωσε στην Τοπική Ραδιοφωνία Τρικάλων.
«
H διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τον φίλαθλο κόσμο τής ομάδας που παρακολούθησε το ντέρμπι τής περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Πυρσό Γρεβενών . Παρά το άτυχο αποτέλεσμα και την απομάκρυνση τής ομάδας μάς ,από την πρώτη θέση τής βαθμολογίας θεωρούμε βάσιμα ότι ο σύλλογος , σε σύντομο χρονικό διάστημα , θα βρεθεί και πάλι σε τροχεία ανόδου ,καθώς ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι ακόμη μακρύς . Η προσπάθεια ανασύνταξης ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή , με την σύμφωνη γνώμη τόσο του προπονητή , όσο και των παικτών .

Η δημιουργία ισχυρής ομάδας , ανταγωνιστική σε κάθε πρωτάθλημα ,χρειάζεται υπομονή ,σύμπραξη δυνάμεων ,και φυσικά συμπαράσταση από τον κάθε φίλαθλο που έχει ως όραμα ένα ΑΟΤ , ο οποίος να καλύπτει τις προσδοκίες του και φυσικά να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων του .Οι δυνατότητες , αναμφισβήτητα , σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι γεγονός ότι υπάρχουν . Η διοίκηση έχει επένδυση σε πρόσωπα τα οποία ασπάζονται τούς στόχους του σωματείου και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μαζί τούς , πιστεύοντας στις δυνατότητες τούς και θεωρώντας τούς ικανούς να μοιραστούν μαζί τής την επιτυχία , που έθεσε ως σκοπό από την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε αυτόν τον δρόμο που διαλέξαμε .δεν υπάρχουν αλλαγές στο σχήμα τής τεχνικής ηγεσίας και στο έμψυχο δυναμικό τής ομάδας , θεωρώντας ότι οι οποίες ευθύνες υπάρχουν σε μια δύσκολη καμπή τής πορείας μάς θα αποδοθούν από τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου , και όχι από εξωδιοικητικους παράγοντες , που προσπαθούν να δυναμιτίσουν το καλό κλίμα που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: